De gîte is ruim van opzet, biedt een leefoppervlak van 400m2 en een tuin van 5.700m2. De molen bestaat oorspronkelijk uit drie delen: twee woonhuizen, de molen en een bakkerij.

Grote woonkamer en moderne keuken

Op de begane grond zijn de twee woonhuizen met hun gezamelijke 80m2 de kern van het huis. Middenin staat trots de antieke dubbele schouw die oorspronkelijk de scheiding van de woningen markeerde. De woonkamer heeft een zithoek en eettafel voor 10 personen.

Net zo’n belangrijk trefpunt in huis is de designkeuken van Miele die het vakantiegevoel compleet maakt, omdat het niet behelpen is. De keuken is voorzien van een kookeiland met inductieplaat, hete luchtoven, en vaatwasser, koelkast met ijsmachine, vriesvak, opbergruimte en serviesgoed voor ruim 10 personen.

Op de begane grond bevindt zich ook het washok met wasmachine en wasdroger, voor het geval dat u onverhoopt iets wilt wassen of langer wilt blijven.

Ruime slaapkamers met eigen badkamer en toilet

Via de vide komt u op de eerste verdieping met de grote hoofdslaapkamer met uitzicht over de boomgaard en de vallei. De kleine bibliotheek op de vide bevat Nederlandse, Engelse en Franse literatuur evenals een rijke keuze uit kookboeken.

Op de vestibule staat de linnenkast met reserve bad- en beddengoed. De twee slaapkamers, in wat oorspronkelijk de bakkerij was, zijn ruim en behaaglijk van opzet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde en grootste slaapkamer welke ook uitkijkt over de boomgaard.

Indeling van de watermolen