We willen met Supergites graag de beste gites neerzetten en daarmee een nieuwe manier van vakantie vieren introduceren. We willen dichter bij huis hotel kwaliteit leveren met de privacy van een gite. Er-even-tussen-uit komt op deze manier dichterbij waarbij je de kwaliteit van thuis niet hoeft te missen.

Om dat te kunnen bereiken zijn we opzoek gegaan naar partners die die kwaliteit kunnen helpen realizeren. We vinden het belangrijk dat die partners verantwoord ondernemen.

Lavital

Op vakantie is goed slapen super belangrijk. Bij de meeste vakantiehuisjes denkt men daar anders helaas over. Maar in een Supergite slaap je in alle gevallen op een kwalitatief hoogstaand Lavital bed dat gemaakt is van materialen, die veiligheid, zuiverheid en kwaliteit waarborgen in de slaapomgeving. Zoals Fairtrade biologisch katoen, biologische wol en vlas, paardenhaar & kameelwol.

Yumeko

De luxe van de watermolen zit niet alleen in grote gebaren zoals de open haard, de moderne keuken en de luxe bedden. Ook kleine dingen dragen bij aan die ultieme ervaring.

Want om lekker te slapen heb je ook mooi beddengoed nodig. In de molen kozen we voor het eco bed- en badgoed van Yumeko.

Miele

De keuken is de spil van het huis. Daar gebeurt het vanaf de eerste blik tot de laatste opruimbeurt voor het slapen gaan. Belangrijk dus dat er aandacht aan wordt geschonken opdat de keuken de functie van zenuwcentrum moeiteloos aankan. Eenvoudig, robuust en praktisch.

Partner worden?

Ben u geïnteresseerd partner te worden? Neem gerust contact op met marco@supergites.nl voor meer informatie.

Partners van Supergîtes