De vier slaapkamers zijn stuk voor stuk ingericht op optimale rust. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet. Maar de echte trots zijn de boxspingbedden van Lavital. Want zeg nou zelf; in de meeste vakantiehuizen is er geen aandacht voor goed slapen. In de Watermolen is dat anders. Want uitrusten begint bij goed slapen.

Kamer #1

De masters bedroom, direct op de eerste verdieping, kijkt uit over de boomgaard en de vallei. Deze kamer heeft meteen het meest exclusieve tweepersoons Lavital boxspring bed: De ‘Sapphire’.

Kamer #2

De tweede kamer ligt midden in het huis en was oorspronkelijk ‘de bakkerij’. In deze kamer staat een tweepersoons ‘Royal’.

Kamer #3

De derde slaapkamer is altijd de bakkerswoning en -winkel aan huis geweest. Deze ‘kamer’ bestaat eigenlijk uit twee kamer. Hier staat een tweepersoons ‘Comfort’.

Kamer #4

Op de bovenste verdieping waar ooit het graan de dors in ging is de vierde kamer die eveneens uitkijkt over de boomgaard. Hier staat een tweepersoons ‘Celebration’.

Alle bedden zijn 210 cm lang en minstens 90 cm breed. De aanwezige dekbedden zijn tweepersoons (240mm x 220mm).

Alle Lavital bedden gemaakt van zuiver natuurlijke materialen, zoals biologisch & Fairtrade katoen, biologische wol, biologisch vlas en paardenhaar.

 

Vier perfecte slaapkamers